Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

A filmtörténet leghíresebb kutyaszereplői 1.

2010.08.04. 10:54 | Jármai | 1 komment

Címkék: film gyerek kutya forgatás kutyaszereplő

Mi kell egy amrekikai kasszasikerhez? Gyerek és kutya, izgalom és kutya, vicces szereplők és kutya. Lassie és Benji után most íme 5 másik kedvenc akik belopták magukat a közönség szívébe.

Szereplő neve: Fang (Agyar)
Fajtája: Nápolyi Masztiff 
Film: Harry Potter Filmek (2001 - máig) 
Leírás: Fang a kedves szeretnivaló óriás, Hagrid kutyusa. Fang a film szerint egy Boarhound (ősi kutyafajta), de a filmben szerepét 4 különböző nápolyi masztiff alakította. 
Szereplő neve: Hooch (ejtsd: Hucs)
Fajtája:Bordeaux-i dog
Film: Egyik kopó, másik eb (1989)
Leírás: Rendőr-kutya komédia, a főhős Scott Turner – akit Tom Hanks alakít – társául szegődik Hooch, a nyáladzó rosszcsont kutya, az egyetlen aki segíthet Turnernek felderíteni egy gyilkosságot. Hooch-ot a filmben "Beasley" a bordeaux-i dog alakítja. 
Szereplő neve: Toto
Fajtája: Cairn Terrier
Film: Óz a nagy varázsló (1939) 
Leírás: Totót a filmben Terry játssza, a Cairn Terrier. Bár a filmben végig kan kutyusként szerepel, Terry igazából szuka volt. A hollywoodi állat tréner Carl Spitz heti 125 dollárt kapott Terry szerepléséért.
Szereplő neve: Frank
Fajtája: Mopsz
Film: Sötét zsaruk /Men in Black/  (1997), Sötét zsaruk 2 /Men In Black 2/ (2002)
Leírás: A filmben Frank egy átlagos mopsz kutyának néz ki, de valójában álruhás földönkívüli. Frank-et mind a két filmben egy nagyon jól képzett Mushu nevű mopsz alakítja.
Szereplő neve: Beethoven
Fajtája: Bernáthegyi
Film: Beethoven (1992)
Leírás: A nyáladzó bernáthegyi egy pillanat alatt új családja központi szereplőjévé válik, de állatorvosa titokban életére tör. Beethoven nagyon neveletlen kutya, csínytevéseinek gyöngyszemei:  kiissza a vizet az akváriumból, gazdája táskájába vizel, megeszi az asztalról a hálaadásnapi vacsorát és még sok más.


Nati


A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr842197802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyáslány 2010.10.06. 20:20:27

Nekem innen hiányzik a Maszkban szereplő kutya. :)
süti beállítások módosítása