Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

Milyen kutyatársat választanak a jó pasik?

2011.11.30. 14:22 | MHaltrich | 1 komment

Címkék: színész kutya mopsz pasi bulldog berni pásztor csivava máltai masztiff selyemkutya stafforshire

Egy- egy jobb mozifilm után sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen lehet a főhős, adott esetben az azt alakító kigyúrt, delejes tekintetű szépfiú a magánéletben. A filmben elszántak, rettenthetetlenek, legyőzhetetlenek, de vajon a valóságban milyen szőrös négylábúak ejtették rabul a csodás adoniszok szívét?

Elsősorban hölgytársaimnak kívánok kedveskedni eme rövid kis gyűjteménnyel, de azt gondolom, hogy a férfi olvasók is találnak majd benne szívderítő részleteket.

Íme tehát a cukisági lista, némi pletykával fűszerezve:

Adam Sandler,  a Ki nevet a végén? című film sztárja egy cukorfalat angol bulldoggal osztja meg az életét, akinek a neve találóan Meatball (Húsgolyó).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asthon Cuther, Demi Moore (ex)férje nagy kutyabolond. Több kutyát is tart, akiket rendszeresen magával visz a forgatások helyszínére. Kedvence a Vida nevű csivava. A képről sajnos nem derül ki, hogy a sármos színésznek fázott a hónalja azért kapta fel a 2 kutyát a földről, vagy valami más oka van annak, amiért kézben viszi őket.



 

 

 

 

 

 

 

 

Brad Pitt, a 'Minden idők legszebb szépfiúja' cím örökös nyertese egész falkát tart fenn. Legutóbbi budapesti filmjük forgatására a kutyáikat is magukkal hozták. Íme egy Budapesten készült lesifotó a gyűrött arcú kedvenceiről.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christian Bale, a sármos Bruce Wayne a Batman filmekből a  berni pásztorok szerelmese. Birtokán két kutyát tart,  Mojo-t,  Ramone-t.
Ritka véletlen hát, ha a mozikban oly sokáig tiltólistán szerepelő filmjében, az Equilibriumban éppen egy berni pásztor kutya megmentése jelenti azt az áttörést, a fordulatot, amikor is a harcművészet szakavatott papja a rendszer szolgálatából a fennálló hatalom ellen fordul. Persze az emberiség és az emberi érzelmek megmentésének érdekében, ahogy az lenni szokott.



 

 

 

 

 

 

George Clooney-t szintén a gyűrött pofa, a dömper testalkat és bájos röfögés nyűgözte le. Két bulldogjának neve Bud és Lou.



 

 

 

 

 

 

 

 

Gerard Butler, a skót származású sármőr egy mopsz kislány, Lolita gazdája. A kép tanulsága szerint a kishölgy remekül választ autót. :)




 

 

 

 

 

 

 

Johnny Depp-nek két rottweilere van Red és Blue, de túl agresszívnak tartja őket ahhoz, hogy szabadon éljenek a gyermekei körül. Beismerte, hogy bár nagyon szereti a kutyáit, de nem bír velük. Ezért Kaliforniában tartja őket egy menő kutyapanzióban, ahol szakemberek foglalkoznak a két ebbel.
Kellemetlen véletlen ezek után, hogy amikor Brad Pitt és Angelina Jolie egy alkalommal megkérte Johnny Depp-et, hogy vigyázzon a kutyáikra Pitték otthonában, akkor a bulldogjuk megtámadta a színészt.
Íme Jacques, Pitt-ék kalózfaló bulldogja:



 

 

 

 

 

 

 

Jude Law ezekkel a képpel bizonyára belopja magát a kisgyerekes anyukák szívébe. Bevásárlás után éppen az angyalarcú kisfiát és menhelyről befogadott keverék kutyáit sétáltatja. Hát nem édesek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leonardo Dicaprio szintén több kutya boldog gazdája. Két befogadott keverékkel, egy francia bulldoggal és egy Baby nevű rottweilerrel osztja meg mindennapjait a sztár.



 

 

 

 

 

 

 

Rober Pattinson, az Alkonyat filmek romantikus vámpírját megformáló színész egy westie gazdája. Na mi a kutya neve? Na, na mi? :) Hát Patty.

A tinilányok kedvence nemrég befogadott egy másik kutyust hőn szeretett westieje mellé, aki a Bear(Maci) nevet kapta, a népszerű rajzfilmhős, a piknikosarakat fosztogató Yogi Bear(Maci Laci) után. E kép tanulsága szerint a vámpírok tényleg nem szeretik a reggeli sétát a kutyával, ugyanis itt Macit éppen Robert barátnője, Kristen Stewart sétáltatja.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steven R. Mcqueen, a Vámpírnaplók Jeremy Gilbert-je igazi sportember, aki szívesen fut befogadott keverék kutyájával minden nap a parkban. Az arra sétáló hölgyek legnagyobb örömére póló nélkül.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Lautner, az Alkonyat trilógia vérfarasa egy egészen kicsi farkast választott maga mellé. Társa Roxy, a máltai selyemkutya. Sajnos úgy tűnik, hogy a filmszerződés imagerombolásra vonatkozó passzusai miatt nem készülhetett közös fotó eddig az évtized legszexisebb farkasáról, ahogy éppen egy kis máltait dédelget. :)

És végül de nem utolsó sorban:
Vin Diesel, a Halálos iramban és a XXX sztárja igazán kemény kutyákat választott magának. Nápolyi masztiffját Roman-nek, stafforshire-bullterrierjét pedig Winston-nak hívják. Roman a közel 80 kg-s apróság nem az a béketűrő alkat. Emiatt a színésznek nemrég bírósági tárgyalási is volt, ugyanis a kutyus megharapott egy producert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kétségtelen a legjobb (színész)pasik leginkább marcona megjelenésű, gyűrött arcú kutyákat választanak maguk mellé , legyen az nagy vagy éppen kisebb fajta. Szeretni fogjuk őket férfias döntésükért.

Második helyen állnak a szépfiúk a hatalmas muszklikhoz aligha illő apró ölebekkel. Őket azért fogjuk szeretni, mert olyan kutyát választottak, ami legtöbb nőnek is tetszik.

És hát a szépfiú akkor lesz csak igazán a nők kedvence, ha még jószívű is. Így éljenek leginkább azok sztárok, akik  rossz sorsú állatokat vettek maguk mellé, hogy osztozzanak velük a hollywood-i csillogásban.

Ha szerintetek kimaradt valamelyik színész kutyás-szépfiú a felsorolásból, akkor írjátok meg!


A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr643426027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2011.12.16. 07:51:32

Hát, nem akarok kötözködni, de közülük nem mindegyik jó pasi és nem mindegyik kutya. Szerintem. :-)))
süti beállítások módosítása