Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

A világ legpuccosabb kutyaházai

2011.01.16. 00:30 | Jármai | 2 komment

Retinaszkenner engedi be a két német dogot abba a luxus kennelbe, melyre több mint 400.000 Dollárt költött gazdájuk. A neves tervező által megálmodott kennel nem nélkülözi a medencét, a plazmatévét és természetesen légkondicionált. Mások saját házuk "kicsinyített" mását építtetik meg, ami persze még így is jóval nagyobb, mint amekkorára a kutyának szüksége van. És mielőtt még bárki azt hinné, hogy ez csak az Amerikaiak fejlövése, nos... Magyarországon is rendelhető luxus kutyaház, a legdrágább amit találtam 3.700.000 Forintba kerül, igaz, ebbe 3 kutya is belefér, de előtetővel, terasszal, és hidraulikus tetőemelővel akár másfélszer ennyibe is kerülhet. És ez még nem is egyedi darab, bár színt lehet választani...

Felmerül a gondolat: mi az a luxus, ami még elfogadható, sőt bizonyos esetekben szükséges (pl. egyes fajták etetése és tartási körülményei) és mi az, ami már egyértelműen értelmetlen, és hülyeség? Nyilván van olyan része a kutyatartóknak, akiknél már egy jobb minőségű kutyapárna, vagy szuperprémium kutyatáp is kiveri a biztosítékot, mások meg lehet, hogy azonnal megrendelnék a luxuskutyaházat is, ha futná rá. (Esetleg van olyan akinek futja és vett is?) Komolyan érdekelne, hogy kinél hol a határ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr832586878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2011.01.19. 14:08:51

Nekünk sose volt kutyaházunk. Mivel a kutya már két éves elmúlt, bele se menne szerintem. Nagyon jól bevált, hogy a bejárati ajtó elé, ami fedett szélvédett rész. leterítettünk jó sok meleg szőnyeget takarót, azon alszik és szó szerint védi az ajtót, mert annak szokott nekidőlve hortyogni. Van úgy hogy reggel konkrétan beesik az előszobába álmában, amikor kinyitom az ajtót.
Szoktam is mondani indexáláskor a biztosítóban, hogy nekünk egy egyponton záródó nagytestű kutyánk van. :-))

Mice007 · http://kutyazzunk.blogspot.com 2011.02.24. 18:32:45

Ez nem semmi! :D Nekem azért a klasszikusabb kutyaházak jobban tetszenek :P
süti beállítások módosítása