Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

Ha lenne kutya X-Faktor, ő győzne...

2010.12.20. 00:15 | Jármai | Szólj hozzá!

Címkék: husky x faktor éneklő kutya

Megvan, ki nyerte az X-Faktort. A vélemények megoszlanak, szakmai és egyéb szempontok alapján vérre menő vitákat folytatnak a rajongók. Az kétségtelen, hogy a hang mellé a jó kiállás, egy helyes pofi sem árt, és követelmény, hogy a versenyző különböző stílusokban is megállja a helyét.

Mischka a husky kétségtelenül megfelel ezeknek a szempontoknak. Nem kispályázik, legsikeresebb videóját több mint 29 Millióan töltötték le a Youtube-on, gazdája pedig jó mentornak bizonyul, sokat gyakorol Misivel, és a marketinget sem hanyagolja el, közel 200 videót töltött már fel.

Állítólag bizonyos fajták "dalos kedvűebbek", a husky ezek közé tartozik, de a beagle és argentin dog tulajdonosok is tudnának mesélni szerintem. Itt van Misi TV szereplésének felvétele (Mi magyarok szeretünk magyarosítani a sztárokat, így Bálvány Béla és Csoda Pista után az internet kutya üdvöskéjét is nemes egyszerűséggel "lemisizhetjük", bár ami azt illeti, szuka.):

 

Miska összes éneklős-beszélős videója itt található.

Ha kapunk saját készítésű éneklő kutyás videókat, annak fogunk örülni, ki tudja, ha sok jó összejön, még verseny is lehetne:D

SN

 


A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr102527062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása