Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

Ssssssss.....fekszik

2010.10.14. 20:16 | Jármai | 1 komment

Címkék: rtl klub bones harci kutya cesar milan malinois

Egy magyar celeb mondta egyszer: "Van az a pénz, amiért az embernek korpásodik a haja" Hát valami ilyesmi jutott eszembe, mikor hétfőn megnéztem a Dr. Csont (Bones) című amerikai sorozatot az RTLklubon. Egyúttal megértettem azt is, hogy orvos ismerőseim miért nevetnek sírva a Vészhelyzeten...

Cesar Milannal alapvetően nincs bajom, de ez most kicsit sok volt. Az epizód sztorija szerint egy hullát találnak, melyet egy kihegyezett fogú (!) kutya ölt meg. Az ügy felgöngyölítése közben lelepleznek egy kutyaviadal szervező bandát, megtalálják a kutyatelepet is (volt ott minden, a rottweilertől a németjuhászig, kanári szigeteki kutyától az argentin dogig) és a Kutyasuttogót hívják segíteni, aki bemegy a pajtába kb 20 db, méteres láncon tartott örjöngő kutya közé, majd közli a következőket :"ssssss...fekszik" És a kutyák egyként fekszenek le.Ugyanezek a kutyák a laborban békésen fekszenek egymás mellett ketreceikben, és mikor Cesar sorban kinyitja azokat, készséggel mutatják be fogaikat a gipszmintával való összevetésre. A gyilkos egy malinois, aki amikor épp nem gyilkol, teljesen békés és barátságos, olyannyira, hogy a címszereplő akár örökbe is fogadná. "Csak parancsra öl, mert igen jól képzett" hoppá! Tehát adott egy harci malinois, akit verekedtetnek, de mellesleg igen jól képzett, és a telep tulajdonosának "szeretett gazdájának" kedvéért ölt. Hm.

Félreértés ne essék, elmúltam már öt éves, tudom, hogy a film nem azonos a valósággal, meg hogy a Dr. Csont nem dokumentumfilm, de akkor is... Még a sztorival se lenne baj (bár szegény maliknak nem a legjobb PR), csak legalább valami köze lenne a valósághoz.

Az a kisebbik baj, hogy én itt sápítozok, a nagyobbik az lesz, ha Józsi bácsi az epizód után átsétál a szomszéd kaukázusikhoz, hogy akkor ő ezt most kipróbálja :D

"sssss....fekszik"

És Cesar ehhez adta a nevét. Nyilván volt az a pénz.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr432372496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samsaratrial 2010.10.15. 13:22:00

Én 1 éve láttam kb. ezt a részt, akkor még nem kutyásodtam be, és fogalmam sem volt, hogy ki az a Cesar Millan - de már akkor is fogtam a fejem. Tiszta Crocodile Dundee :) A baj ott van többek között, hogy amennyire nem jó a Maliknak a PR, annyira az Cesarnak, tehát nem csak pénzt kap érte, hanem még elismerést is..
süti beállítások módosítása