Mindenekelőtt leszögezem, hogy ez a blog nem csak az enyém. Lelkes és felelősségteljes állattartók, kutyaoktatók kis csapata vagyunk, és ezúton is igyekszünk megosztani a világgal tapasztalatainkat, véleményünket, örömünket, bánatunkat állattartás témában.



Friss topikok

Linkblog

Falkaparás stílusosan, majd alvás ufóban

2010.09.28. 00:48 | Jármai | Szólj hozzá!

Címkék: dizájn macska bútorok kaparófa macskabútor

Mondhatnám, hogy elborult dizájnerek és sznobok előnyben, de tulajdonképpen tetszik...Na jó a kaparófa konzolok hagynak némi esztétikai kívánnivalót maguk után, de maga a cucc tényleg olyan, mint egy modern szobor. A mostanában trendi minimalista stílushoz passzolnak. A Retró UFÓ fekhely kicsit nekem már sok, de a birodalmi csillaghajó madáretető is egész pofás.

 

www.hepperhome.com

www.marmaladepets.com

 

 

 

 


· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vakkanto.blog.hu/api/trackback/id/tr682328452

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csipogják majd, hogy maxi riszpekt! 2010.10.20. 09:58:30

Himbilimbi és flakonlak okosanMadárházat vagy etetőt imígyen építhetünk a legkönnyebben: kivesszük a slusszkulcsot a zsebünkből, beindítjuk az autót, elfurikázunk mondjuk a legközelebbi Obiig, és megvesszük a legszebbet, a legolcsóbbat, a legkisebbet v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása